logopediepraktijksamenspraak_esmeevanyperen_zwartwit.jpg

Esmee van Yperen

“Ik vind het mooi hoe de kleinste verbetering in de communicatiemogelijkheden van een kind zo’n groot verschil kan maken in het dagelijks leven”

In juli 2017 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Rotterdam. Ik ben direct na mijn afstuderen aan de slag gegaan bij logopediepraktijk Samenspraak.

Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in het speciaal basisonderwijs, de vrijgevestigde praktijk en de gehandicaptenzorg. Door deze stages heb ik ervaring opgedaan met diverse taal- en spraakproblemen, maar ook de communicatieproblemen die komen kijken bij kinderen met Angelman en autisme. 

Diversiteit aan kinderen en volwassenen

De grote diversiteit aan kinderen en volwassenen die ik op deze locaties tegenkom, maken het werk voor mij zo leuk. Ik vind het mooi hoe de kleinste verbetering in de communicatiemogelijkheden van een kind zo’n groot verschil kan maken in het dagelijks leven. Het is mooi dat ik hier een deel van uit kan maken. 
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig tussen de paarden te vinden. Ook vind ik het erg leuk om samen met mijn vriendinnen te koken of ergens een hapje te eten. 

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam op locatie Zuiderpark en op vrijdag op kinderdienstencentrum Jip en Janneke. 

Esmee van Yperen
Logopediste
esmee@jouwlogopedist.nl