Karolien Kop

“Trust the process”

Mijn naam is Karolien Kop. Toen ik in 2007 in Utrecht was afgestudeerd, ben ik verhuisd naar Amsterdam om als logopedist te gaan werken. In de 10 jaar wonen in Amsterdam heb ik altijd mijn eigen logopediepraktijk gehad, totdat ik met mijn gezin verhuisde naar Den Haag: back to the roots! Ondertussen ben ik ook gecertificeerd kinderslaapcoach geworden en begeleid ik gezinnen met het oplossen van de slaapproblemen van het kind. Na mijn zwangerschapsverlof wilde ik in Den Haag ook weer als logopedist aan de slag en zo ben ik terecht gekomen bij Logopediepraktijk Samenspraak!

In mijn werk als logopedist staan mijn cliënten altijd centraal. Het belangrijkste is dat de cliënt tevreden is, zowel over het resultaat van de behandeling als over het behandelproces. In mijn filosofie staat kwaliteit boven kwantiteit, behandel ik op een persoonlijke manier, zorg ik voor een veilige behandelomgeving en zal ik altijd goed communiceren.

Ik woon met mijn man Lucas en onze zoons Julius en Benjamin, en samen genieten we van het leven. In mijn vrije tijd hou ik van zingen, koken en bewegen in de sportschool. Ook ben ik een dierenvriend, ben ik graag buiten en kom ik tot rust door te mediteren.

Karolien Kop
Logopedist
karolien@jouwlogopedist.nl