20180913_131226 (003).jpg

Rukiye Dadak

“Het is waardevol om een bijdrage te kunnen leveren aan de communicatie van kinderen en volwassenen.”

Hallo, ik ben Rukiye Dadak. In juli 2018 heb ik de logopedieopleiding afgerond in Rotterdam. Sinds augustus 2018 werk ik met veel plezier bij Logopediepraktijk Samenspraak.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij twee logopediepraktijken in Den Haag, waaronder Logopediepraktijk Samenspraak. Door deze stages heb ik ervaring opgedaan met voornamelijk meertalige kinderen met spraak- en/of taalproblemen.

 

Ik vind het leuk om met kinderen te werken van verschillende leeftijden en achtergronden. Ieder kind is anders en bijzonder. Ik doe mijn werk met plezier en vind het waardevol om mijn kennis en vaardigheden te delen met de betrokkenen en de kinderen zelf. Om mijn kennis bij te houden wil ik in de toekomst verschillende cursussen volgen die een toegevoegde waarde hebben op mijn ontwikkeling binnen de praktijk. Ik ben nogal nieuwsgierig naar meertaligheid en spreek zelf Nederlands, Turks en Engels. Verder ben ik aangesloten bij de NVLF en sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici.

 

Op maandag werk ik in de praktijk in Zuiderpark en donderdag in de praktijk in Escamp. Op woensdag en vrijdag ben ik werkzaam op de Yunus Emre school locatie Van Damstraat en Mandelaplein.

Rukiye Dadak
Logopedist
rukiye@jouwlogopedist.nl